Welkom op de categoriepagina “Amsterdam”. Op deze pagina behandel en schrijf ik allerlei verschillende blogs die over Amsterdam gaan. Dit kan uiteenlopen van leuke activiteiten in Amsterdam, de horeca, concerten en culturele bezigheden. Ik vind het ontzettend leuk hierover te schrijven omdat ik zelf ook uit Amsterdam kom. Zo kan ik meerdere thema’s toelichten en daar haal ik veel plezier uit. Daarbij zijn er veel dingen te doen in Amsterdam. Dat is logisch want Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en daarom is er altijd genoeg reuring.

Bedrijven in Amsterdam

Er zijn ontzettend veel bedrijven gevestigd in Amsterdam en er komen er nog steeds veel bij. Dit heeft alles te maken met de centrale ligging van Amsterdam. Daarbij is Schiphol natuurlijk een enorm voordeel voor bedrijven om daar dicht bij in de buurt te liggen. Zo zijn er vaak bedrijven die personeel over laten vliegen en dan komt het goed uit dat jouw bedrijf zich vlakbij een luchthaven bevindt. Er zijn ontzettend veel verschillende bedrijven gevestigd in deze metropool.  Dat maakt het dat wat voor functie of bedrijf je zoekt, je in Amsterdam altijd een geschikte werkplek kunt vinden. Zelf werk ik bij een consultancy bedrijf dat vooral actief is in Amsterdam. Daarom kom ik daar dus veel en zie ik veel verschillende bedrijven. Het leuke daaraan vind ik dat je een goede kijk krijgt op wat voor bedrijven er allemaal gevestigd zijn in jouw omgeving. Op deze pagina schrijf ik daar bijpassende blogs over omdat ik deze kennis graag met je deel. Zo heb ik een goed beeld van de bedrijven in Amsterdam en ik deel graag met jou wat ik daarvan vind en heb geleerd.

Wat kan jij met deze kennis?

Het leuke van het lezen van dit soort blogs vind ik dat je een bredere kijk krijgt op verschillende onderwerpen die dichtbij jou en mij staan. Zo kun je erachter komen of onderwerpen je aanspreken of juist niet. Mocht dit het geval zijn kun je vanaf hier verder lezen en jezelf oriënteren met andere soortgelijke blogs. Daarbij heb ik een bepaalde kijk over blogs en onderwerpen en ik vind het leuk om je hiermee te informeren. Zo kun jij dit lezen voor vermaak of om er echt iets over te leren. Dit tweede vind ik altijd erg leuk om te horen want dat betekent dat ik iets terug kan doen voor mensen. Ik heb namelijk veel kennis opgedaan en dan is het voor mij extra leuk dit met mensen te kunnen delen die hier iets van op steken!

Heb jij nou een onderwerp in gedachte waarvan je zou willen dat ik erover schrijf? Aarzel dan niet en neem contact om met mij. Wie weet kan ik er iets mee en schrijf ik over een onderwerp naar jouw wens. Het moet dan natuurlijk wel gerelateerd zijn aan deze website maar dat komt vast goed. Contact opnemen doe je hier!