Veelzijdig, trendy en lekker ruim!

Een shopper is niet meer weg te denken uit het straatbeeld, en natuurlijk niet alleen om boodschappen mee te doen. Deze trendy tas heeft een strak rechthoekig uiterlijk en kan van diverse materialen zijn gemaakt. Ze zijn niet alleen super handig om veel spullen in mee te nemen, maar doordat ze in veel verschillende modellen en prints verkrijgbaar zijn is er altijd een shopper die bij jouw outfit past.

Kies je voor een stoere leren shopper of mag het wat meer opvallend zijn? Tegenwoordig zijn ook de shoppers met print een echte must-have en mogen ze niet ontbreken in jouw garderobe. Door het eenvoudige uiterlijk van de shopper, is deze tas te combineren met veel kledingstijlen. Handig, want dat geeft je de mogelijkheid om een shopper te kunnen dragen voor iedere gelegenheid.

De gaafste materialen, van de gaafste merken

Daarnaast kun je er nét wat meer in kwijt dan een gewone hand of schoudertas. Tegenwoordig heeft elk groot tassen merk wel een shopper tas in zijn assortiment. Kies bijvoorbeeld voor een shopper tas met rits, of met een apart vak voor de laptop. Ook qua kleuren biedt de shopper heel veel keuze. Het eenvoudige design leent zich perfect voor de meest uiteenlopende kleuren waarmee je jouw look helemaal af kunt maken. Zo zijn er zwart leren shopper tassen of canvas shoppers met een trendy print. Welke tas je ook kiest, er is altijd een shopper die aan jouw wensen voldoet.

Duurzame shopper kopen voor dames

Ben je op zoek naar een duurzame shopper die gemaakt is van eerlijke materialen? Dan zijn de shoppers van MYOMY een goede keuze voor jou. Dit van oorsprong Nederlandse tassen merk timmert al jaren flink aan de weg met shoppers die gemaakt zijn van duurzame en eerlijke materialen. Z

o wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van prachtige leersoorten die op een eerlijke en milieubewuste manier geproduceerd worden. Ga je liever voor een opvallende canvas shopper met een opvallende print? Of wil je een tas waar je naast veel spullen ook je laptop veilig in mee kunt nemen? Dan is de shopper voor jou een match made in heaven.

Deze ruime tassen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals met een afsluitbaar binnenvak of een rits. Om het draagcomfort van de shopper nog hoger te maken zijn sommige exemplaren ook voorzien van een handvat of een afneembare schouderriem. Een shopper voor dames gebruik je dus niet alleen maar om je boodschappen in te doen. Deze tas is in de loop van de jaren uitgegroeid tot één van de populairste damestassen. Kies een shopper van leer of ga voor een eigentijdse dames shopper met unieke tekst of print.