Graag zou ik jullie vertellen over mijn passie voor het schoenenmerk Via Vai. Deze mooie sneakers en laarsjes voor dames zijn echt mijn favoriet. Voordat ik hier dieper op in ga vertel ik eerst iets over de oorsprong van dit Nederlandse merk. Al ongeveer 20 jaar lang produceert Via Vai de allermooiste Italiaans uitziende schoenen voor vrouwen. Deze schoenen worden ontworpen met oog voor detail en precisie. Door de stijlvolle en luxe uitstraling is het mogelijk deze schoenen voor elk soort gelegenheid te dragen. Het aanbod dat Via Vai op de markt brengt is enorm en daarom is er voor iedereen altijd een mooi model te vinden.

Het aanbod Via Vai schoenen

Zoals ik al aangaf is het aanbod enorm. Zo kun je kiezen uit laarsjes, sneakers, enkellaarsjes, veterschoenen en sandalen. Elk van deze modellen komt met een andere print. Ook zijn er hakken in alle maten te bestellen en daarmee kun je dus altijd een geschikt model vinden. Door het soepele leer en de goede pasvorm zitten de schoenen echt ontzettend lekker. Zelf heb ik van bijna elke soort wel een paar schoenen thuis staan en ik kan eigenlijk elke schoen aanraden. Zo heb ik een paar sneakers thuis staan voor in mijn vrije tijd, maar ook heb ik een paar enkellaarsjes in mijn kast staan voor formele gelegenheden.

Hoe maak ik nu een goede keuze?

Dat is een vraag die ook ik wel eens in mijn hoofd heb zitten. Omdat het aanbod schoenen van Via Vai enorm is en ik ze allemaal wel zou willen hebben, kan het soms lastig zijn een goede keuze voor een bepaald model te maken. Ga voor jezelf eerst na waarvoor je de schoenen nodig hebt. Zoek je schoenen voor op je werk, je vrije tijd of voor bijvoorbeeld een feestje. Ook is het aan te raden van tevoren een bepaald budget in je hoofd te nemen en daar niet meer van af te wijken. Naar beneden kan natuurlijk wel, maar probeer niet meer uit te geven aan een paar schoenen dan dat je van tevoren in je hoofd had. Vervolgens selecteer ik een aantal schoenen en bekijk ik deze goed. Vanzelf blijven er dan meestal één of twee paar schoenen over en dan is de keuze al een stuk gemakkelijker. Soms helpt het nog om reviews van mensen te lezen die al eerder dit model Via Vai schoenen hebben gekocht. Op die manier weet ik zeker dat jij uiteindelijk altijd een goede onderbouwde keuze kunt maken!

Ik hoop dat deze tips voor het merk Via Vai schoenen en de keuze voor een bepaald model jou een eind op weg helpen!