Of je het nu leuk vind of niet, Nederland is een land waarin wiet toch wel echt een prominente rol is gaan spelen. In ons land kan iedereen zonder problemen met de overheid vijf planten thuis hebben staan, dit wordt immers gedoogd door de politie. Misschien heb jij thuis ook altijd wel een paar plantjes willen hebben. Voordat deze planten groot zijn is het natuurlijk belangrijk dat je ze eerst goed gaat planten. Je zal dan ook wietzaadjes nodig hebben voor de plant. Hoe kom je hieraan en waar moet je allemaal op letten bij het kopen van wietzaadjes? Dat gaan we jou eens duidelijk maken!

Wietzaadjes online kopen

Je kunt in Nederland genoeg winkels vinden waar je de wietzaadjes kunt kopen. Deze zaadjes zijn vrijwel altijd te koop bij de zogeheten smartshops. Dit zijn de winkels die alle soorten producten in het assortiment hebben die te maken hebben met smartdrugs of met wiet. Je kan deze winkels in vrijwel iedere grote stad vinden, Amsterdam staat er bijvoorbeeld vol mee. Nu kan je ook gewoon even op internet kijken als je de zaadjes wilt gaan kopen. Je kunt immers ook genoeg sites vinden die het gewoon bij je thuis bezorgen, dit is stukken makkelijker toch?

Kies de soort zaadjes

Als je dit gedaan hebt zal je moeten kijken naar de soort wietzaadjes die je wilt hebben. Je moet altijd even goed onderzoek verrichten naar de soort plant die je in gedachten hebt. Dit onderzoek zorgt ervoor dat je precies weet hoeveel planten er zullen passen en hoeveel ruimte je eigenlijk nodig hebt. Een buitenplant is nu eenmaal veel te groot voor binnen, je moet dan ook echt even goed gaan kijken naar wat je precies wilt hebben. Door alle eisen even op een rijtje te hebben kan je voor jezelf een miskoop besparen.

Het THC gehalte

Als laatste moet je even gaan kijken naar het THC gehalte van de wiet die je op het oog hebt. Als je nog nooit een plant gehad hebt en als je nog vrij onbekend bent met het gebruik van wiet dan is het niet handig om hele sterke wietzaadjes te kopen. Dit zou nu eenmaal een beetje link zijn, vaak zal de wiet te sterk voor je zijn. Wees niet bang om vragen te stellen aan de mensen in de winkel, zij zijn er immers om je van het beste advies te voorzien op het gebied van het planten van wiet.